Als een slager, slachter en enkele veehouders besluiten samen te gaan werken in de keten, dan heb je nog geen concept. Vanaf het eerste idee tot aan de daadwerkelijke introductie in de markt, is Drops betrokken bij Ruyghveen. Samen met de initiatiefnemers hebben we het concept uitgedacht en het verhaal gemaakt, met datgene wat er nu staat als resultaat. Inmiddels is Ruyghveen als vleesconcept niet meer weg te denken uit de branche. Ruim 25 slagers in de Peelregio hebben zich verbonden aan het initiatief en verkopen vol trots vlees met Peelkarakter. Wij zitten nog steeds regelmatig met de mannen van het eerste uur aan de tafel. Enerzijds om de gekozen koers te bewaken, anderzijds om nieuwe producten en concepten aan Ruyghveen toe te voegen. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het onderhoud van alle communicatie. Zo kunnen de slager, slachter en veehouders zich gewoon bezighouden met dat wat ze het liefste doen; vee verzorgen of vlees verwerken!

Kijk op www.ruyghveen.nl voor meer informatie over het concept.