Opdracht:

Gezamenlijk met Knowhouse hebben we een nieuwe positionering ontwikkeld voor Plantencentrum Velden. Daarnaast hebben we Plantencentrum Velden intensief begeleid bij de implementatie van deze nieuwe positionering, die in fases wordt geïmplementeerd en steeds meer zichtbaar wordt. Zo is bijvoorbeeld eind 2015 de nieuwe website live gegaan.

Over Plantencentrum Velden:

Plantencentrum Velden is de gepassioneerde plantenspecialist die u meeneemt in de gevarieerde, kleurrijke en blije wereld van bloemen en planten. De specialisten van Plantencentrum Velden vertellen u met passie over de verschillende soorten planten en helpen u bij het maken van uw keuzes, zodat u niet alleen in het plantencentrum blij wordt van de planten, maar vooral ook in uw eigen huis en tuin! De combinatie van hoge kwaliteitsproducten en de service van Plantencentrum Velden laten u volop genieten van bloemen en planten!

Lees alles over Plantencentrum Velden en laat u inspireren op hun nieuwe website. En breng zeker ook een bezoek aan het plantencentrum en laat u meenemen in de blije wereld van bloemen en planten!