Drops doet inspiratie op!

geschreven door Froukje Schell op 14 oktober 2016

Onlangs bezocht Drops verschillende beurzen en een vakwedstrijd, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

De VAS in Amsterdam liet ons inzien dat de passie en ambacht van het slagersvak zijn rentree heeft gemaakt. We zagen mooie vleesconcepten en proefden heerlijke vleessoorten en smakelijke worsten.

In Maastricht, bij de BBB & Folie Culinaire, oriënteerden we ons op een breed vlak. We maakten kennis met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onder andere dranken, groenten, vlees en vis, die we zeker gaan doorvertalen naar onze relaties.

Ook waren we afgelopen week aanwezig bij de prijsuitreiking van de Gouden Gard, een vakwedstrijd voor jonge, talentvolle patissiers. Dat een nieuwe generatie aan zet is bleek wel uit het feit dat social media en Google veelvuldig ingezet werden bij het bereiden van taarten, bonbons en friandises. Innovaties op het gebied van smaak en technieken gaven ons een kijkje in de toekomst van het banketbakkersvak.

Genoeg inspiratie om weer volop aan de slag te gaan!