KlasseContact wint AWVN-trofee

geschreven op 20 september 2016

Een ziek kind dat een speelafspraak maakt via de webcam; hoe mooi is dat? Het project KlasseContact, onderdeel van het Mooiste Contact Fonds van KPN, maakt het mogelijk. Met behulp van een laptop thuis en een slimme ICT-set in de klas kunnen langdurige en ernstig zieke kinderen die niet naar school kunnen toch de lessen volgen en contact houden met hun vriendjes.

KlasseContact is slechts één van de projecten van het KPN Mooiste Contact Fonds. Het fonds ondersteunt maatschappelijke initiatieven, met als doel mensen die zich eenzaam voelen te verbinden met de wereld om hen heen. “Deze activiteiten zijn vaak lichtpuntjes in het leven van mensen”, zo vertelde Mark Versteegen, Directeur Sponsoring bij KPN, aan Ank.

Ank interviewde Versteegen voor het magazine ‘Werkgeven’ van de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN). KPN ontving onlangs namelijk de derde AWVN-trofee voor Winst- en waarde-creatie voor haar Mooiste Contact Fonds. AWVN reikt deze prijs uit aan bedrijven en organisaties die zich onderscheiden op het vlak van goed werkgeverschap.

 Klik hier om het volledige artikel te lezen.