SOCIAL MEDIA PAKKETTEN: uw bedrijf online zichtbaar?

geschreven door Froukje Schell op 13 september 2016

Profiteert u al van de kracht van sociale media?
Sociale media zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Ook steeds meer agro-ondernemers gaan overstag en zien in dat sociale media een toegevoegde waarde kunnen hebben in hun communicatiestrategie. Facebook, Twitter, Pinterest of LinkedIn zijn een perfecte manier om bijvoorbeeld nieuws, bedrijfsinformatie, recepten of foto’s te delen met relaties, klanten en/of omgeving.

Bent u actief op sociale media, dan is het zaak om met enige regelmaat te blijven communiceren én de juiste berichten te posten, specifiek gericht op de doelgroep die u aan wilt spreken. Alleen zo leveren uw inspanningen maximaal rendement op!

Social media-pakketten
Omdat u als ondernemer wellicht niet altijd tijd én zin heeft om hiermee bezig te zijn of het u ontbreekt aan kennis, heeft Drops speciale sociale media-pakketten samengesteld. Met deze pakketten zorgen wij ervoor dat u maximaal zichtbaar bent op bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn en dat u doelgroep optimaal wordt bereikt. En dat al vanaf €300,- per maand! Oftewel: u wordt volledig ontzorgd en bent verzekerd van een optimaal resultaat!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!