Trendvoer voor de trendboer

geschreven door Renee Janssen op 29 juni 2016

Op dinsdag 28 juni organiseerden we de bijeenkomst 'Drops inspireert - trendvoer voor de trendboer' voor onze relaties in de primaire sector. Zo'n 30 genodigden waren aanwezig bij 'Wijnerij de Belaeving' in Egchel, om zich te laten inspireren.

John Korsten startte de middag met zijn presentatie over trends in de agro- en foodsector. Wat speelt er in de markt en hoe kunnen ondernemers daar nu en in de toekomst op anticiperen? Vervolgens onderschreef retailondernemer Geert Benders de trends in de praktijk. Bij zijn nieuwe vershal 'Beej Benders' (opening eind 2016) zijn veel trends die John noemde, terug te zien. Aansluitend genoten de gasten van lekkere trendhapjes, bereid door de koks van de Belaeving met ingrediënten van onze relaties. Tot slot gaf eigenaar Joep van Schaijk een interessante rondleiding door Wijnerij de Belaeving.

We kijken terug op een geslaagde en inspirerende middag! Iedereen was enthousiast en er zijn mooie verbindingen gelegd tussen onze relaties onderling. We willen alle gasten bedanken voor hun aanwezigheid, Geert Benders voor het spreken en Wijnerij de Belaeving voor de gastvrijheid.