’t Verskratje bestaat 1 jaar!

geschreven door Renee Janssen op 25 mei 2016

Op 22 mei jl. was het precies een jaar geleden dat People’s Farm de eerste Verskratjes rondbracht naar de ophaallocaties. Dit feestelijke moment lieten Marcel en Yvonne Jacobs niet onopgemerkt voorbij gaan.

Op zaterdag 21 mei organiseerden ze een Open Middag voor klanten en overige geïnteresseerden. Tijdens deze middag werden rondleidingen gegeven in de moestuin, werd uitleg gegeven in de inpakruimte en konden bezoekers groenten proeven.

Daarnaast organiseerde People’s Farm een actie voor haar klanten. Zij konden gratis een cadeau-verskratje bestellen om aan iemand anders cadeau te geven. Vele klanten hebben van deze actie gebruik gemaakt.

People’s Farm kijkt tevreden terug op het eerste jaar en ziet nog vele mogelijkheden om de activiteiten in de toekomst te intensiveren en uit te breiden. Een eerste stap is dit jaar al gezet met de organisatie van kookworkshops met de groenten van People’s Farm, die in samenwerking met kok Bart Schreven worden georganiseerd onder de noemer People’s Farm Cooking.