Ervaar de blije wereld van bloemen en planten bij Plantencentrum Velden!

geschreven door Marianne Peeters op 24 september 2015

De afgelopen maanden hebben wij, samen met Knowhouse, intensief samengewerkt met Plantencentrum Velden. Gezamenlijk hebben we een nieuwe positionering ontwikkeld voor het bedrijf. Daarnaast begeleiden we Plantencentrum Velden intensief bij de implementatie van deze nieuwe positionering. In fases zal de nieuwe positionering zichtbaar gaan worden:  binnenkort gaat de nieuwe website live en in fases wordt de nieuwe huisstijl meer en meer  zichtbaar op het bedrijf zelf.

Over Plantencentrum Velden

Plantencentrum Velden is de gepassioneerde plantenspecialist die u meeneemt in de gevarieerde,  kleurrijke  en blije wereld van bloemen en planten. De specialisten van Plantencentrum Velden vertellen u met passie over de verschillende soorten planten en helpen u bij het maken van uw keuzes, zodat u niet alleen in het plantencentrum blij wordt van de planten, maar vooral ook in uw eigen huis en  tuin!  De combinatie van hoge kwaliteitsproducten en de service van Plantencentrum Velden laat u genieten van bloemen en planten!

Bezoek Plantencentrum Velden en maak kennis met de gepassioneerde plantenspecialist en laat u meenemen in de blije wereld van bloemen en planten!