Ervaar het fruitgevoel bij Van Enckevort Fruit!

geschreven door Marianne Peeters op 26 juni 2015

De afgelopen maanden hebben wij intensief samengewerkt met Jacques en Mirella Van Enckevort van Van Enckevort Fruit. Samen met het ondernemersechtpaar hebben we een nieuwe positionering ontwikkeld voor hun fruitbedrijf . Daarnaast hebben we Van Enckevort Fruit intensief begeleidt bij de implementatie van deze nieuwe positionering. 

Over van Enckevort Fruit

Passie en liefde voor het vak zijn de belangrijkste pijlers onder Van Enckevort Fruit. Ondernemers Jacques en Mirella van Enckevort zijn continue op zoek naar nieuwe en lekkere fruitrassen. Steeds met het doel om de consument te verrassen en te laten genieten van het echte fruitgevoel van vers en smaakvol fruit. Om dit fruitgevoel nog beter over te brengen op de consument introduceert Van Enckevort Fruit een nieuwe huisstijl, nieuwe website en compleet vernieuwde boerderijwinkel.

Kijk voor meer informatie over Van Enckevort Fruit op de nieuwe website www.vanenckevortfruit.nl of bezoek de compleet vernieuwde boerderijwinkel in Sevenum en ervaar het fruitgevoel van Van Enckevort Fruit! Laat u verrassen: geniet en smul van het biëstig lekker fruit oet Zaerum!