Website ‘Geworteld in ónze omgeving’ is live!

geschreven door Renee Janssen op 16 maart 2015

De website van het project ‘Geworteld in ónze omgeving’ is vanmiddag live gegaan! Op de site www.geworteldinonzeomgeving.nl vindt u een schat aan informatie over de agrarische sector in Peel en Maas en het belang voor onze regio. Doel van het project ‘Geworteld in ónze omgeving’, dat op donderdag 5 maart jongstleden werd afgetrapt, is om inwoners meer bewust te maken van het belang van de agro-sector en boeren en burgers dichter tot elkaar te brengen.

Via de website www.geworteldinonzeomgeving.nl wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen binnen de agrarische sector in Peel en Maas. Daarbij wordt de website regelmatig gevuld met evenementen, columns van lokale agro-ondernemers en leuke acties. Voor de kinderen biedt de site onder meer leuke weetjes en puzzels, natuurlijk allemaal met een link naar de agro-sector.

Primaire doel van het project en de website is om mensen bewust te maken van het belang van de land- en tuinbouw voor Peel en Maas en tegelijkertijd de interactie tussen boer en burger te vergroten. Hierbij willen agro-ondernemers vooral hun trots overbrengen; ze zijn trots op wat ze doen en waar ze voor staan.

Neem gerust een kijkje op www.geworteldinonzeomgeving.nl, like ‘Geworteld in ónze omgeving’ op Facebook of volg ze op Twitter @Geworteld_In.