Wederom een geslaagde netwerkbijeenkomst van AspergeGilde!

geschreven door Renee Janssen op 11 februari 2015
Afgelopen dinsdag 10 februari was het weer tijd voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van AspergeGilde Peel en Maas. Ditmaal vond de bijeenkomst plaats bij Niëns Horeca in Maasbree. Samen met een gezelschap van vrienden, sponsoren en leden van het AspergeGilde werd door voorzitter Mat Kersten kort teruggeblikt op de succesvolle activiteiten in 2014 en werden de plannen voor 2015 bekendgemaakt. Renee Stammen van Drops lichtte vervolgens nog kort de plannen toe rondom de communicatie in 2015.

Verder kwamen er nog een aantal sprekers aan het woord.
Zo vertelde Bart Benders van sponsor Aceera kort iets over de activiteiten van het asperge centrum, het succes en bereik van de campagne in 2014 en het nieuwe campagneplan voor 2015. 
AspergeGildelid Rob  van den Beucken informeerde het publiek vol enthousiasme over de geschiedenis en werkwijze van zijn bedrijf.
Als laatste sprak Roy Niëns, eigenaar van Niëns Horeca, bevlogen over de geschiedenis van zijn bedrijf en het gebruik van asperges in de horeca. Aansluitend gaf hij nog een korte rondleiding door zijn horecabedrijf.

Als afsluiting van deze geslaagde netwerkbijeenkomst was er een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en enkele heerlijke aspergehapjes.

Voor meer informatie over de diverse activiteiten voor het aspergeseizoen 2015 van AspergeGilde kunt u terecht op www.aspergegildepeelenmaas.nl