Vullings Systemen wint Agro, Food & Technology Award

geschreven door Renee Janssen op 04 december 2014

Vullings Systemen heeft met het concept Multiflex WSS de Agro, Food & Technology Award gewonnen. Tijdens het Agro, Food & Technology Congres dat op 3 december heeft plaatsgevonden in Wageningen werd Vullings Systemen, na een goede pitch, uitgeroepen als winnaar van de Award.  

De Agro, Food & Technology Award is in het leven geroepen door de partners van de Agro Food Technology Week; FME, Wageningen Universiteit en TNO. De award wordt uitgereikt aan het meest veelbelovende projectidee dat een technologische oplossing biedt voor een ketenproblematiek binnen de Agro Foodsector. Het projectidee moet daarnaast de intentie hebben om deze oplossing integraal te benaderen met minimaal 1 andere onderneming. Het Multiflex WSS concept van Vullings Systemen werd door de jury als beste beoordeeld. 

Drops heeft Vullings Systemen in 2014 begeleidt en geadviseerd bij de ontwikkeling van het Multiflex WSS concept. Na het winnen van de InnovAward in 2014 is Agro, Food & Technology Award de tweede prijs die het Multiflex WSS concept wint.

Meer weten? Kijk op www.vullings-systemen.nl.