Seminar HET GEZONDE PLEZIER

geschreven door Renee Janssen op 10 oktober 2014

In opdracht van en in samenwerking met Sport-Company zijn we in voorbereiding voor het eerste seminar van Sport-Company: HET GEZONDE PLEZIER. Drops begeleidt voornamelijk op gebied van communicatie en is algemeen sparringpartner van Sport-Company, die de organisatie verzorgt.

Professionals die in hun werk op één of andere manier te maken hebben met de kernwoorden sport, voeding en / of jeugd hebben de uitnodiging deze week ontvangen.

Op landelijk en lokaal niveau zijn veel organisaties actief om jongeren bewust te maken van het belang van een gezonde leefstijl. Veel positieve en gepassioneerde initiatieven, waarbij diverse aspecten van een gezonde leefstijl aan bod komen.

Tijdens het seminar ‘het gezonde plezier’ worden enkele van deze initiatieven door geanimeerde sprekers toegelicht. Theorie en praktijk komen samen met de volgende doelstellingen:

·         Informeren over diverse ontwikkelingen

·         Ervaringen delen

·         Optimale verbinding tussen beleid en praktijk

Seminar ‘het gezonde plezier’ vindt plaats op dinsdag 2 december aanstaande bij Sport en Evenementencentrum De Heuf in Panningen. Met medewerking van onder andere: Wilfred Genee, Maarten van der Weijden en Targos Bevo HC.

Wij zijn trots op de mooie uitnodiging en gaan nu samen met Sport-Company aan de slag met de voorbereidingen van het seminar.

Op de website www.hetgezondeplezier.nl vindt u meer informatie. U kunt zich via deze website ook aanmelden voor Seminar HET GEZONDE PLEZIER.