People’s farm presenteert zich op Hiltho

geschreven door Renee Janssen op 02 oktober 2014

People’s Farm is een nieuw concept dat zich voor het eerst presenteert tijdens de Hiltho, die plaatsvindt van 3 t/m 8 oktober bij Kasteelpark Ter Horst.

Drops heeft ondernemers Marcel en Yvon vanaf juni 2014 begeleid bij de ontwikkeling van hun idee tot het uitgewerkte concept People’s Farm, dat tijdens de Hiltho wordt gepresenteerd. Ook na de Hiltho zal Drops de ondernemers verder begeleiden bij de realisatie van People’s Farm.

Vanaf het voorjaar van 2015 gaat People’s Farm ca. 25 soorten groenten en fruit telen in een eigen ‘moestuin’ in Maasbree. Pure en eerlijke teelt, met respect voor de omgeving. Wekelijks stelt People’s Farm uit deze moestuin een verrassend, gevarieerd en lokaal pakket samen. Daarnaast voorziet People’s Farm in heerlijke recepten, informatie over de bereidingswijzen, smaak en eigenschappen van de lokale producten.  People’s Farm is eigenlijk de moestuin van vroeger, maar dan in een nieuwerwets jasje. Pure en eerlijke teelt, met respect voor de omgeving en volgens het seizoen!

Meer weten over People’s Farm? Bezoek hun stand tijdens de Hiltho of neem eens een kijkje op hun kersverse website: www.peoplesfarm.nl.