Onthaasten met de Peelslak

geschreven door Renee Janssen op 29 augustus 2014

Iedereen kent de escargots uit Frankrijk, maar niet veelNederlandse eten ook graag slakken. Dat gaat veranderen als het aan SjoerdKessels ligt. De jonge ondernemer kweekt sinds enkele maanden in Ospel eenregionale variant: de Peelslak.

De oogst bij ’t Slakkenhuys staat op het punt van beginnen.De komende weken verwacht Sjoerd Kessels 35.000 weekdieren te verwerken totdelicatesse, bestemd voor de horeca. In de toekomst wil t Slakkenhuys ookliefhebbers op locatie ontvangen; voor een rondleiding of een bezoek aan hetwinkeltje. Slakken eten is genieten. Noem het onthaasten.

’t Slakkenhuys heeft op 27 augustus in het EindhovensDagblad gestaan met een leuk artikel en op 28 augustus in Dagblad de Limburger.Klik op de links om de artikelen te lezen.

Drops heeft de ondernemer begeleidt bij de ontwikkeling van het concept en de positionering van ’t Slakkenhuys en is trots op de huidige ontwikkelingen. 

Foto: Ton van de Meulenhof