U bent uitgenodigd! Opening Aspergeseizoen zondag 30 maart a.s.

geschreven door Renee Janssen op 21 maart 2014

Laat u verrassen door Smaak!

Het AspergeGilde Peel en Maas opent op zondag 30 maart a.s. het Peel en Maas aspergeseizoen op locatie bij Neessen Aardbei- en Aspergeplanten. Na een officieel gedeelte is het bedrijf van 13.00 tot 18.00 uur geopend voor publiek. U bent van harte welkom, er is van alles te beleven!

Samen met haar vrienden en sponsoren neemt het AspergeGilde u mee naar de wereld van de asperges. Ze laten u kennis maken met de aspergeteelt en alles wat daarbij komt kijken, verrassen u met de smaak van asperges op het smaakplein en laten u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke aspergewijn op het terras. En dat terwijl de kinderen of kleinkinderen onder begeleiding van Cultuurpad heerlijke aspergehapjes maken op de veldkeuken. Binnen én buiten is er van alles te beleven voor jong en oud! U bent meer dan welkom!

Ook wordt op deze dag de AspergeGilde fietskaart voor 2014 geïntroduceerd, met allemaal leuke aspergeactiviteiten en -producten. Met deze kaart weet u precies waar u het beste kunt genieten van de asperges in Peel en Maas tijdens het aspergeseizoen 2014.

Voorafgaand aan de Open Dag organiseert het AspergeGilde Peel en Maas de officiële seizoensopening voor genodigden. Tijdens het officiële gedeelte worden o.a. de ambassadeurs voor het aspergeseizoen 2014 benoemd en het eerste kistje asperges geveild. 

Het AspergeGilde Peel en Maas is een samenwerking van 21 aspergetelers uit Peel en Maas. Promotie van Peel en Maas als dé Aspergeregio is de belangrijkste doelstelling van het AspergeGilde. Samen met betrokken partijen uit de omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd en producten ontwikkeld.

Kijk voor meer informatie op www.aspergegildepeelenmaas.nl.