Volop aan de slag met Thuis in Panningen

geschreven door Marianne Peeters op 10 februari 2014

Namens CommunicatieLink.nl is Drops volop aan de slag met het bouwen en het doorvoeren van het gedachtegoed Thuis in Panningen. Alle activiteiten vinden plaats in nauwe afstemming met Centrum Management Panningen en Stichting Herpositionering Panningen Centrum.

Zo wordt er momenteel gewerkt aan de opstart van de ‘Thoezclub’, is in januari de eerste ‘Thuis in Panningen Award’ uitgereikt en hebben de eerste winnaars van de Facebook actie hun prijs in ontvangst mogen nemen. Ook wordt er gewerkt aan een tweewekelijkse advertorial die vanaf maart in de Peel en Maas bladen komt en zijn gesprekken met Omroep P&M voor een twee wekelijkse reportage. Daarnaast worden de website, www.thuisinpanningen.nl, facebookpagina en twitter dagelijks bijgewerkt.

Dit alles met als doel om een vertrouwde omgeving te creëren waar de consumenten zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt. Met andere woorden Thuis in Panningen.