Een nieuw begin!

geschreven op 01 januari 2014

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Vanaf 1 januari 2014 worden het dienstenpakket én het team van Drops uitgebreid. Het ‘oude’ marketingbureau Drops en Tekstbureau Ank van Lier gaan vanaf dat moment samenwerken binnen een nieuwe VOF, Drops VOF. Terwijl Drops haar sporen heeft verdiend in de marketing binnen de agrosector, is Ank van Lier al vele jaren actief op het gebied van communicatie en tekstschrijven binnen de groene sector. Samenwerken betekent dan ook een stukje krachtenbundeling, en een kans om klanten naar de toekomst toe nog beter van dienst te kunnen zijn en een breder pakket te kunnen bieden.

Het ‘nieuwe Drops’ kent drie pijlers: Drops Marketing, Drops Communicatie en Drops Tekst. Pijlers die elkaar versterken, maar tegelijkertijd ook onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren. En waar werken ‘met gezond boerenverstand’ steeds de rode draad vormt.

De komende maanden zult u ongetwijfeld verder kennismaken met Drops nieuwe stijl. Vragen of benieuwd wat de samenwerking voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! De koffie staat altijd klaar!